Een People to People investerings & hypotheek platform

Wij zijn Jungo, de eerste echt vernieuwende hypotheekverstrekker van Nederland. Wij veranderen de regels van het spel met een sympathiek alternatief voor de bank: Een people-to-people hypotheek.

Onze naam komt uit het latijn en betekent “ik verbind”. Dat is precies wat wij doen: mensen met elkaar verbinden. Wij verbinden huizenkopers met investeerders en creëren zo samen een win-win situatie. De huizenkoper krijgt een voordelige hypotheek doordat de crowd meedoet, terwijl de investeerders uit de crowd een aantrekkelijk rendement maken.

Hoe het werkt? Je vraagt een offerte aan bij Jungo. Wij controleren of we je als klant willen accepteren en zo ja: garanderen dan je hypotheek tegen een scherpe rente. Je hebt dus al zekerheid voordat de crowd komt kijken. Daarna maken we samen met jou een campagne om de crowd te werven. Hoe meer crowd er vervolgens meedoet, hoe goedkoper jouw hypotheek wordt!

Via het Jungo platform creëren we een unieke persoonlijke experience waar mensen elkaar kunnen helpen. Wij hebben de belangrijkste uitdagingen reeds opgelost. Zo wordt de crowd binnen zo’n 7,5 jaar terugbetaald, in plaats van 30 jaar. Bovendien kunnen we de crowd een rendement van 3 a 3,5% bieden, terwijl de huizenkoper de laagste rente van Nederland betaald. Het voordeel is voor beide.

Ons motto: A shared interest brings better rates!